Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tuomiokirkonkadulle Toasin kuntosali!

Toasin Tuomiokirkonkadun kohteen toiseen kerrokseen on avautumassa kuntosali, joka tulee kohteen 130 asukkaan maksuttomaan käyttöön tämän vuoden aikana. Myöhemmin muutkin Toasin asukkaat saavat käyttää kuntosalia.


Millainen kuntosali on, asiakaspalvelupäällikkö Pia Ylimäki?

"Kuntosalilla on toistakymmentä uutta laitetta ja vastaremontoidut tilat. Paikalle tulee myös juoma-automaatit. Olin juuri käymässä siellä. Se on vielä vaiheessa, mutta kerrankin on sellainen kuntosali, jossa ei ole ahdasta vaan kunnolla tilaa! Sinne remontoidaan vielä peseytymistilat. Haemme lisäpalveluja, jotta asukkaat viihtyisivät Toasilla koko opiskelujensa ajan."


Mitä muuta opiskelijaa hyödyttävää Toasille on tulossa?

"Teimme uudenmuotoisen asiakaskyselyn keväällä. Meillä on nyt työryhmä, joka tarttuu siinä ilmenneisiin kehitettäviin asioihin. Esimerkiksi kehitämme palveluja, petraamme asunnon siisteyttä sisäänmuuttohetkellä ja parannamme asiakaspalvelua pienillä jutuilla. Lisäksi teemme tutkimusta ulkomaalaisten asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä: mitä palveluja he haluavat ja mistä he voisivat maksaa ekstraa."


Hertta-Mari Kaukonen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto