Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Vihreät tunnollisimpia läsnäolijoita edarissa

Vapaaboomareiden penkit useimmin tyhjillään

Aviisi selvitti edustajistoryhmien poissaolotilastot. Kun edaattori ilmoittaa ryhmälle tulevasta poissaolostaan ajoissa, ryhmä voi kutsua paikalle varaedaattorin. Jos edaattori on ilmoittamatta poissa tai jollei varaedustajakaan pääse paikalle, penkki jää kokonaan tyhjäksi.

Kaikkein vähiten tyhjiä penkkejä on näkynyt Keskeisten ryhmällä, sillä heillä ryhmäpoissaoloja on kertynyt vain 4 ja puoli. Paras läsnäoloprosentti on ollut kuitenkin Vihreillä, kun poissaolot suhteutetaan ryhmien kokoon.

"Meidän ryhmäläiset ovat oikeasti halunneet edustajistoon, ja mikä tärkeintä varaedustajammekin ovat myös motivoituneita, joten olemme saaneet melkein aina täyden edustuksen paikalle", Vihreän listan edustajistoryhmän puheenjohtaja Samuli Kangaslampi sanoo.

Eniten tyhjiä penkkejä on ollut tällä edustajiston kaudella vaalirengas Suurella kuplalla, sillä heillä poissaoloja on ollut yhteensä 38 ja puoli. Kuitenkin kun suhteuttaa poissaolot vaalirenkaiden kokoon, Vapaaboomarit ovat olleet kaikkein harvalukuisimpana paikalla.

"Kaikki varsinaiset edustajiston jäsenemme ovat valmistuneet, joten edustajistossa istuvat ovat alkuperäisiä varajäseniä, jotka ovat kiireisiä. Nyt meillä on uusia, sitoutuneita ehdokkaita vaaleissa", Vapaaboomareiden edustajistoryhmän puheenjohtaja Anneli Klinga sanoo.Hertta-Mari Kaukonen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto