Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Kenkätesti puristi!

Taitaa ollla vähän suurempia vaikeuksia koordinaation kanssa muutenkin, jos kestää 10 minuuttia saada Fivet jalkaan (kuten Aviisin 13/2009 kenkätestissä luki)!! Vanhemmat mummotkin ovat suoriutuneet esittelyissä alle 2 minuutin ensimmäisellä kerralla.

Pienenä korjauksena jatkossa, anna tavarantoimittajien oikolukea tekstisi etukäteen. Silloin vältytään suuremmilta mokauksilta tuotetta kohtaan. FiveFingersien kanssa voi käyttää varvassukkia. Valmistajina Feelmax ja Fivefingers muun muuassa.


Raimo Juvonen
Urheilusoppi ky, Vibram FiveFingersin maahantuojaVastaus:

Kiitos palautteesta! En ole koskaan ennen saanut palautetta, jossa kirjoittaja menee yhtä häpeilemättä ja suoraselkäisesti henkilökohtaisuuksiin omalla nimellään kirjoittaen, vaikka edustaa jotakin kaupallista yritystä. Muut palautteenantajat ovat ajatelleet julkisuuskuvaansa tai firmansa julkisuuskuvaa ainakin hiukan.

Jutussa ei ollut asiavirheitä eikä edes sitaattejasi, joita olisi voinut korjata millään tavalla. Joten vaikka olisit pyytänyt jutun etukäteen luettavaksi, en olisi muuttanut siitä mitään.

Minulla on entuudestaan varvassukat, eikä niitä voi käyttää lähettämiesi varvastossujen kanssa, koska ne eivät yksinkertaisesti mahdu kunnolla tossujen sisään, vaan kaikki paljasjalkaisuuden tunne katoaa pökkelömäisyyden tieltä.

Ei ehkä kannata lähettää tuotteita arvioitavaksi, jos ei kestä arvioita. Jos haluat vain positiivisia kommentteja tuotteistanne, ole ystävällinen ja ota yhteyttä mainosmyyntiimme.


Hertta-Mari Kaukonen
Aviisin toimittaja

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (2)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. Lauri Hursti (01.11.09, kello 23:44)

    Kyllä Raimo Juvonen on nyt aivan oikeassa. Pitäähän tuotetta myyvän maahantuojan saada tarkistaa, ettei toimittaja levitä valheellista propagandaa tuotteesta. Tuotteen maahantuoja tietää parhaiten esimerkiksi sen, kuinka monta sukkaa kengän sisään sopii, kuinka monta litraa ihmerätti imee nestettä tai kuinka monta kiloa laihdutustuote poistaa viikossa.

    Lopuksi tarjoan vielä vinkin Raimolle:
    Pienenä korjauksena jatkossa, anna tiedottajasi tai vastaavan suomen kielen asiantuntijan oikolukea tekstisi etukäteen. Silloin vältytään suuremmilta mokauksilta oikeinkirjoitusta kohtaan.

  2. Hertta-Mari Kaukonen (03.11.09, kello 10:10)

    Lehtikirjoituksista saa aina tarkistaa etukäteen omat haastattelusitaattinsa, jos sitä pyytää. Maahantuoja ei pyytänyt tekstiä luettavaksi, mutta jos olisi pyytänyt, olisin toki lähettänyt, vaikka jutussa ei ollutkaan yhtään hänen sitaattiaan.

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto