Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Ikuisuusongelmia


On taas
se aika vuodesta, kun Tamyn toimintasuunnitelmaa ja talousarviota laaditaan. Se tarkoittaa myös vuosi vuodelta toistuvien ikuisuusprojektien lisäämistä tosuun. Alumnitoiminta vaikuttaa muodostuneen uudeksi ikuisuusproggikseksi, sillä se on Allin laskujen mukaan jo neljättä kertaa tosussa. Kirjaus muuttuu vuosi vuodelta byrokraattisemmaksi, ja joka vuosi toiveiden tynnyri kolisee samaan tuloshakuiseen malliin, vaikka asia ei tunnu etenevän.

Nyt tosussa lukee: muotoillaan Tamyn alumnitoiminnalle selkeät tavoitteet ja kehitetään alumnitoiminnalle tavoitteisiin nähden mielekkäitä toimintamalleja muiden yo-kuntien ja SYL:n olemassaolevia käytänteitä hyödyntäen.

Mitkä ihmeen SYL:n käytänteet? Eivätkö ylioppilaskunnat olekaan uniikkeja varsinkin perintennetouhuissa? Alliin ei ainakaan iske sellainen alumnitoiminta, että hallitusvastaava tulee työryhmän kanssa SYL:n manuaali kädessä lirkuttelemaan riven välistä rahaa pyytäen. Vaikuttaa siltä, että alumnipuuhien parhaasta toteutuksesta on edarilla liian monta tulkintaa, eikä homma siksi etene. Suunnittelun ja hyvien käytänteiden etsimisen sijaan voisi alumnit kutsua kaljalle ilman tulospaineita.

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto