Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Idiootit eduskuntaan: Suomi on parempi ku ulkomaat

Kyl se vaa näi on sanokaa mitä sanotte. Ulkomailla asuu epärehellisempää porukkaa.

Otetaan ensiks tämä Venäjä. Äidinmaidoissa perityy geenit, jotka tekee venäjän ja entisen itäblokin maiden asukkaista laiskoja ja välinpitämättömiä. Siellä ei kunnioiteta toisen omaisuutta eikä ihmishenki ole minkään arvoinen. Sieltä ne tulee tänne elämään meidän rahoilla. Kiitokseksi vielä ryöstävät ja murhaavat. En haluaisi uskoa ihmisistä pahaa, mutta näin se vain on.

Kyl se vaan näi on sanokaa mitä sanotte. Ulkomaalaiset on tyhmempiä. Afrikassa esmes ihmiset saa huonoa ruokaa jo lapsesta. Monessa tutkimuksessa sanotaan, että lapsuusiän ravitsemuksella on vaikutusta taitoihin ja kykyihin. Huonoa ruokaa, tyhmempi ihminen. Tämä on ihan selvä juttu.

Kyl se vaan näi on. Ulkomaalaiset on erilaisempia kuin me. Ihan puistattaa tämä nykyajan monikulttuurisuushomma. Rikoksia tehdään eikä mennä töihin. Hakataan ja raiskataan naisia. Sossukommarit hyysää ja kaikki johtuu muka kulttuurisista eroista. Kyllä tästä "suvaitsevaisuudesta" on tullut pelkkä kaunisteleva nimitys sinisilmäiselle typeryydelle ja veruke mielipiteenvapauden rajoittamiselle.

Kyl se vaan näi on sanokaa mitä sanotte. Ulkomaalaisten kieli on perkeleen tyhmän kuuloista. Kuuntelepa jotain norjalaista. "Torsk, torsk og smörrebröd." Taikka eestiläistä. "President kutsus ühtlasi tagasi Eesti senise suursaadiku Rootsis."

Eihän tuosta saa mitään selvää. Tosi ärsyttävää. Television kautta tätä mongerrusta tulee. Amerikan pölvästiohjelmat ovat tuhonneet jo monta suomalaista sukupolvea höpinällään. Pois täältä meidän nuorisoa turmelemasta räppärit ja muut lökähousulahkot!

Kyl ne ulkomaalaiset on myös paljo väkivaltaisempia. Kaikki sodat ja tappelut käydään ulkomaissa eikä yhtään Suomessa. Joten mietipä vähän. Meidän pitää varautua ennenkuin ne tulee tänne. Venäläiset, afrikkalaiset, ruotsalaiset, romanialaiset, viron pellet ja kaiken maailman Natot haluaa tulla meidän maille tappelemaan.

Ihan paras olis laittaa kaikki rajat tyystin kiinni. Ja kun soittavat kysyäkseen mitä tapahtuu, ei vastata! Rautaa rajalle jumalauta ja äkkiä, niinku idioottipuoleen ohjelmassa lukee. Ampu tuloo! Näin se on.

Kyl se vaan näi on. Minä äänestän tätä uutta puoluetta, olkoot idiootteja taikka mitä hyvänsä. Kyllä tyhmyyttäkin pitää vähän suvaita.

Juhani Savo

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto