Tm on arkistosivu.
Voit siirty Aviisin uudelle sivustolle tst.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Älähdys!: Tamyn asunnonvälitys toimii huonosti


Olen muuttamassa Tampereelle, joten asuntoa etsiessäni päädyin tietenkin ylioppilaskunnan puoleen. Tamyn sivuilta löytyi kyllä virkeä asunnonvälityspalsta, mutta jotain oli pielessä.

Kämpän kauppaajiin ei nimittäin saa otettua yhteyttä suoraan, vaan sivuilta pitää poimia ensin ilmoituksen järjestysnumero ja soittaa se kourassa Tamyn toimistolle.

Mitäs hiton tolkkua siinä on?

Moinen järjestely sitoo työvoimaa eikä käsittääkseni tuo minkäänlaista lisäarvoa. Kenties tarkoituksena on varmistaa, etteivät ei-opiskelijat pääse hyötymään asunnonvälityksestä. Se on toki jalo idea, mutta tyhmä.

Tuskin palstan käyttöarvo romahtaisi, vaikka joku duunari sieltä välillä halvan yksiön bongaisikin.

Täällä Jyväskylässä ylioppilaskunnan asunnonvälitys toimii täysin itsenäisesti, mitä nyt epäasialliset ilmoitukset käydään siivoamassa pois. Luulen, että idea on vapaasti kopioitavissa.

Sihteerin työpanoksesta säästyneet rahat voi käyttää sitten vaikka edarin pullatarjoiluihin, jollei fiksumpaa kohdetta löydy.

Olli Sulopuisto
JyväskyläTamy
vastaa: Nykyisen asunnonvälityksen on todellakin tarkoitus auttaa vain omia opiskelijoita. Ylioppilaskunnalla ei ole resursseja tai syytä ylläpitää asunnonvälitystä, josta hyötyvät muut kuin sen omat jäsenet.

Tamyn nettisivujen uudistuessa vuodenvaihteessa myös vuokranantajien yhteystiedot tulevat verkkoon, mutta vapaita asuntoja pääsee selaamaan vain yliopiston peruspalvelutunnuksella.

toimistonhoitaja
Tuire Jalaskoski

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Tyt kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitteriss
Tampereen yliopisto