Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 
Aviisi 15/2007
kansi

Paperiveitsi: Aviisin totuus muista viestimistä

Asiat takaisin Aamulehteen

Suomalaiset ovat sanomalehden lukijoina maailman kärkeä. Aamun lehti on verkkolehtien aikanakin erottamaton osa useimpien suomalaisten aamuarkea. Lienee tämän vahvan lehdenlukuperinteen - ja alueellisten monopolien - ansiota, että suomalaiset maakuntalehdet ovat yhä pystyssä. Valtaosa Suomen maakuntalehdistä on nimittäin sisällöltään ja ulkoasultaan viime vuosituhannelta. Uutistuotannossa mennään pitkälti STT:n varassa.

Tätä taustaa vasten on pakko kehua tamperelaista Aamulehteä, joka on vikoineenkin aivan eri tasolla kuin Suomen muut maakuntalehdet. Keskiviikkona 7.11. lanseerattava ulkoasu-uudistus vain kasvattanee etumatkaa.

Toivon silti, että uudistus ei ole askel kohti iltapäivälehtiä, joiden kanssa Aamulehti on flirttaillut. AL:n taannoinen sunnuntaiuudistus oli mainio, mutta toisaalta se vei päteviä tekijöitä emolehdestä. Lisää asiaa myös itse aamulehteen, kiitos!

Tuomo Tamminen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto