Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Presidentin tietoseula

On tietysti luonnollista miten tasavallan presidentin kanslia joutuu seulomaan sinne saapuvia viestejä, sillä kaikkea "roskapostia" ei ole syytä presidentille esittää.

Nyt on kuitenkin taas kerran käynyt ilmi, miten kanslialta joko puuttuu harkintakyky taikka se on osoittanut törkeätä huolimattomuutta. Puolustusministeriön ilmoitettua presidentin kansliaan joukkojen kotiuttamisesta niin siellä tieto vain mapitetaan kertomatta asiasta presidentille.

Meidän tulisi voida luottaa siihen, että tasavallan presidentti, joka on myös puolustusvoimain ylipäällikkö, on jatkuvasti mahdollisimman hyvin informoituma. Hänen kansliansa ja avustajiensa täytyy pystyä arvioimaan mitkä asiat hänelle täytyy välittömästi ilmoittaa.

Syntyy helposti sellainen mielikuva, miten presidentin kanslia ei tietäisi, ettei presidentiltä, tiettyjen puolueiden tavoitteista huolimatta, ole vielä riisuttu kaikkea valtaa.Yrjö Saraste
Sotaveteraani

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto