Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Tamy täytti 85

Tamyn vuosijuhlia vietetään vain kerran viidessä vuodessa. Etkot, bileet, jatkot ja jatkojen jatkot viihdyttivät juhlakansaa aamuun saakka.

Jaakko Mustakallio, Ilkka Tiensuu ja Tuomas Vanhanen suorittavat salattua akateemista rituaalia. Katso loput vuosijuhlakuvat lehdestä!
Jaakko Mustakallio, Ilkka Tiensuu ja Tuomas Vanhanen suorittavat salattua akateemista rituaalia. Katso loput vuosijuhlakuvat lehdestä!

Tamyn vuosijuhlat olivat monivaiheinen tilaisuus, josta jokaiselle jäi käteen jotakin. Tamyn kansainvälisten asioiden sihteeri Katri Suhonen ihastui ennenkaikkea ilmaisen viinan määrään.

"Cocktail-tilaisuus oli hiton tylsä, mutta varsinaiset ruokabileet olivat jo paljon hauskemmat. Tästä on kiitos moraalisesti ja eettisesti epäilyttäville juomalauluille. Juotiin myös saapumatta jättäneiden snapsit", Suhonen kertoo.


Olen todella tyytyväinen uuteen nimeeni", kertoo järjestösihteeri Hanna-Riikka Roine, jonka työhuoneen nimikyltin oli salainen palindromiharrastaja järjestänyt uudelleen muotoon Hieron Arin-Nakkia.

Xijia Cao, kuvat
Ville Ilkkala, teksti

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto