Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Aino Heikkonen aloittaa Aviisin päätoimittajana

Aino Heikkonen
Aino Heikkonen

Tamyn edustajisto valitsi kokouksessaan 27. marraskuuta Aviisin uudeksi päätoimittajaksi Aino Heikkosen. Heikkonen aloittaa Aviisin päätoimittajana 1.1.2014 alkaen.

28-vuotias Heikkonen on yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan tiedotusoppi. Hän on työskennellyt Aamulehdessä, Satakunnan Kansassa ja Imatran aluelehti Uutisvuoksessa.

"Ihan mahtava fiilis, en voi muuta sanoa", Heikkonen toteaa. "Olen todella innoissani."

Tamyn edustajisto päätti vähentää Aviisin ilmestymiskertoja 15:stä 11:een vuodessa. Lehden nettisivut uudistetaan ensi vuonna. Verkkosivujen uudistaminen on Heikkosen ensimmäinen suuri projekti päätoimittajana.

"Lehti ei tule muuttumaan radikaalisti yhdessä yösssä. Opiskelijaläheisyys aihevalinnoissa, näkyvyys yliopistolla ja sosiaalisessa mediassa aktivoituminen ovat asioita, joita tulen painottamaan."

Heikkonen toivoo, että opiskelijat tulevat rohkeasti mukaan tekemään lehteä.

"Koetan olla mahdollisimman helposti lähestyttävä. Minua saa tulla nykimään hihasta. Haluan ehdottomasti kuulla, mitä opiskelijoilla on mielessä."Samuli Huttunen| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto