Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Törkypalsta

Sano yiff, kun haluat hyvää

Furryt ovat ihmisiä, jotka pukeutuvat eläin- tai pehmolelupukuihin ja rakastelevat toisiaan. Ensimmäiset väristykset he ovat saaneet lapsina Disneyn piirretyistä. Jotkut furry-fetisistit harrastavat furry art -materiaalia eli piirroksia, joissa ihmismäinen hermafrodiittiponi pesee kuolaavaa koiratypykkää kylpyammeessa.

Jos furry innostuu, hän huutaa: "Yiff!" (Oletettu ketun paritteluääni). Osalla on vaippa-fetissi. Osa käy reiveissä tai on spiritistejä. Furry-ilmiön alalajin plushien harrastajat tuunaavat pehmoleluilleen vehkeet ja naivat leluja.

Furryt ja plushiet kuuluvat internetin pilkatuimpiin ryhmiin. Itse he vakuuttavat, että kyse on paljon muustakin kuin seksuaalisesta suhteesta leluihin ja piirrettyihin, että furry on elämäntapa. Encyclopedia Dramatica -sivusto kuitenkin tietää kertoa, että nämä ihmiset naivat täytettyjä leluja, sillä heillä ei ole muuta vaihtoehtoa.

Jantso Jokelin

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto