Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Paperiveitsi: Aviisin totuus muista viestimistä

Ei saa unohtaa editointia

Aamulehden Matti Kuusela on päässyt urallaan asemaan, josta useimmat toimittajat vain haaveilevat. Hän matkustelee työkseen ympäri maailmaa ja kirjoittaa hyvin vapaamuotoisesti siitä, mitä on matkoillaan nähnyt. Muun aikaa hän luultavasti nauttii keskiolutta ja seuraa koripalloa matkoilla kertyneillä ylityövapaillaan.

Aamulehdessä on ihan oikein ymmärretty, että hyvää kirjoittajaa ei kannata kahlita liikaa. Viime aikoina muulta toimitukselta tuntuu kuitenkin unohtuneen, että hyväkin kirjoittaja kaipaa välillä ohjausta. Uusimman Valon kansijutussa (16.11.) Kuusela kirjoittaa matkastaan Siwan keitaalle Egyptiin. Kaiken tunnelmoinnin jälkeen jutun motiivina tuntuu olleen se, että Siwa on myös suomalainen kauppaketju ja että Egyptin Siwasta ei saa kaljaa.

Jos lopputulos on tällainen, minä käyttäisin matkaan uponneet rahat mieluummin Aamulehden onnettoman pienien avustajapalkkioiden korottamiseen. Kuusela osaa kirjoittaa vastaavia juttuja Suomessakin.

Tuomo Tamminen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto