Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Lyhyesti: SYL liittyy OLL:oon vastustuksesta huolimatta

SYL päätti liittokokouksessaan hakea Opiskelijoiden liikuntaliiton OLL:n jäseneksi. Liittymisestä piti äänestää. Tähän asti OLL:n jäseniä ovat olleet yksittäiset ylioppilaskunnat, mutta eivät kuitenkaan kaikki. Kaikki ylioppilaskunnat kuuluvat kuitenkin SYL:oon, ja näin joistakin ylioppilaskunnista tulee OLL:n jäseniä vastoin tahtoaan.

OLL:oon jo valmiiksi kuuluvien yo-kuntien jäsenmaksut laskevat hieman, kun taas OLL:n ulkopuolella olleille yo-kunnille tulee luonnollisesti lisää kuluja. Uudet jäsenmaksut astuvat voimaan aikaisintaan 2009. Ensi vuonna OLL:n jäsenyys maksaa 0,5 euroa per ylioppilaskunnan jäsen.

Liittymistä on perusteltu sillä, että OLL:n päätehtävä on edistää nuorten aikuisten liikuntaharrastusta valtakunnallisesti. Sen takia on katsottu järkeväksi, että OLL:n jäsenenä olisi ylioppilaskuntien valtakunnallinen kattojärjestö SYL. Tamy on OLL:n jäsen, mutta Tamyn hallitus on aiemmin ottanut kielteisen kannan SYL:n jäsenyyteen. Liittokokouksessa äänestivät kuitenkin yksittäiset ihmiset, eivät ylioppilaskunnat.

a5

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto