Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Mitä vittua?

Miksi päätalon aulassa haiskahtaa?

Aviisin lukija on viime kuukausina ihmetellyt, miksi yliopiston Päätalon sisäilmassa haisee paska.Ongelma on tuntunut aluksi vain ala-aulan vessojen lähettyvillä, mutta nyt haju tuntuu jo pääovista astuttaessa ja esimerkiksi D-siiven A ja B -luentosaleissa.


Mistä paha haju johtuu, tilapalvelupäällikkö Taina Vimpari?

Kesäaikoina vessoja käytetään vähän ja kaivot pääsevät kuivumaan.Lattiakaivot jäävät helposti kostuttamatta, jolloin ne haisevat.

Toinen syy on, että tietyllä matalapaineella viemäreiden tuuletusputkesta pääsee haju takaisin ilmanottoventtiileihin D-osassa. Haju voi leijailla Päätalon aulaan saakka. Pinni-B:ssa oli vastaava ongelma, joka ratkesi, kun jatkettiin tuuletusputkia korkeammiksi.


Tehtiinkö Päätaloa remontoitaessa muutoksia, jotka lisäävät löyhkää?

Ei tehty. Ongelma on ollut olemassa jo vuosien ajan. Asiaa on vaikea korjata muuta kuin peruskorjauksen yhteydessä. D-osaan on peruskorjaus suunnitteilla. Siinä uusitaan koko talotekniikka: viemärit ja ilmastoinnit.


Koska remontti aloitetaan?

Suunnitelmat valmistuvat tammikuun loppuun mennessä. Päätöksiä seitsemännen eli viimeisen peruskorjausvaiheen aloittamisesta ei ole vielä tehty.Seppo Honkanen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto