Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Kristillinen salaliitto

Alli on harkinnut, julkistaako epäilyksensä kristillisestä salaliitosta yliopistolla. Edustajistossakin on kuulunut ääniä, että yhden uskontokunnan yksinoikeudessa Pinni B:n yläkerran kappeliin olisi jotain vikaa. Kappeli on esimerkki yliopistoon kuulumattomasta yhden ideologian hegemoniasta. Ideologinen monopoli kuitenkin on ja pysyy ja vieläpä paraatipaikalla. Allin mielestä voisi olla vaikka varainkeruulle rahaa tuottava disko tai johdon oma sky lounge, joka sopisi Pinni B:n arkkitehtuurin lentokenttäteemaan.


Toisaalta ylioppilaskunnan ja valtionkirkon luonteessa on jotain samaa. Kummallakin on veronkanto-oikeus, vaikka kirkkoon ei olekaan enää pakko kuulua. Ehkäpä Tamy voisi löytää kirkon kanssa synergioita, kun se kovasti pyrkii ulkoistamaan tapahtumiaan?

Ihme, ettei kristillisillä ole vielä edustajistossa jäseniä. He varmaankin vaatisivat Tamyn liittymistä kirkkoon vähän niin kuin eräät hipit vaativat liittymistä Polttavaan kysymykseen. Allin antennit ovat viritettyinä, taustalla soi X-filesin tunnari ja propelli pyörii vinhaa vauhtia hatussa, kunnes Alli saa selville Polttavan kysymyksen taustalla olevan salaliiton. Stay tuned!

Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (1)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. jr (26.11.10, kello 15:57)

    Alli on taas ihan pihalla. Toisaalla lehdessä kerrotaan ainakin kahdessa eri jutussa, että kappelia saa käyttää kuka vaan. Luetaan sitä lehteä ennenkuin siihen kirjoitetaan :)
Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto