Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Pakina: Päivi Räsäsen piti mennä selibaattiin

Kyllähän teidän olisi pitänyt vähän aikaisemmin tajuta, että olette lisääntynyt jo enemmän kuin tarpeeksi ja maa on täytetty ääriään myöten" uudestisyntynyt Jeesus sanoi ja katsoi ympärilleen hyvin epäuskoisena.

Miljoonien lasten köyhyys, kurjuus ja nälkäkuolemat olivat hänelle liikaa. Siltä istumalta hän lausui meille uuden lain, jonka mukaan hedelmöittävä yhteys on oleva tästä hetkestä alkaen suurinta syntiä maan päällä. Pienikin kontrolloimattoman hedelmöittämisen mahdollisuus on torjuttava, joten suhteet, joissa sukupuolet sekaantuvat toisiinsa, on kiellettävä. Ikä ei ole mikään tekosyy, sillä muistammehan me Raamatun Saaran vanhojen päivien yllätysraskauden. Mitään sen suuntaista emme halua kokea uudestaan näinä synnin päivinä.


Jeesuksen vaatimukset ovat joidenkin heikkouskoisten mielestä kovia. Pystymmekö me jättämään syntiset, mutta keinotekoisen rakkaat ja tutut aviopuolisomme ja menemään uuteen siunattuun avioon, josta ei missään olosuhteissa voi syntyä uusia jälkeläisiä, he pohtivat. Mutta minä sanon teille, siskot ja veljet, kyllä me pystymme, me pystymme!

Moni meistä vertaa kohtaloaan Saaran vihittyyn aviomieheen Aabrahamiin, joka oli valmis surmaamaan hartaasti odottamansa poikansa Iisakin. Me saamme pitää jo hedelmöitetyt lapsemme Herran armosta, mutta meidän pitää järjestää asumisemme niin, etteivät taantumukselliset heteroseksuaaliset suhteemme saa enää mitään sijaa elämässämme. Apilaperheet eli neljän vanhemman malli on hyväksyttävä siirtymävaiheen malli. (Siinä biologiset vanhemmat kasvattavat lapsiaan uusien kumppaniensa kanssa ja lapset asuvat osittain molemmissa kodeissa. Näin lapset eivät kärsi aikuisten synneistä ja ikävöi suotta heille tutuiksi tehtyjä vanhempiaan.)


Myöhemmin meidän on siirryttävä säännöstellyn spermapankin käyttämiseen ja yhden sukupuolen adoptiovanhemmuuteen. Näin yksikään perhe ei lisäänny vahingossa, vaan jokainen lapsi on toivottu ja rakastettu. Yhtyminen ja lisääntyminen on erotettava tiukasti toisistaan iänkaikkisesti.

Jollei jokaisen meidän usko ole tarpeeksi vahva pyhitettyyn suhteeseen, heikoimmat meistä voivat ainoastaan pidättäytyä toteuttamasta kieroutunutta heterouttaan. He voivat elää ja yhtyä itsensä kanssa, mikä sekin on monin verroin saastaista suhdetta parempi vaihtoehto. Tiettävästi ainakin sisaremme, puolueemme puheenjohtaja Päivi Räsänen on ilmoittanut, ettei häntä tarvitse asettaa spermapankkijonoon, sillä hän ei kykene uusissa, pyhissä olosuhteissa muuhun kuin pidättäytymiseen. Sen sijaan Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo on näyttänyt kirkkokansalleen mallikkaasti esimerkkiä ja pannut jo nettiin julkisen seuranhakuilmoituksen hänelle osoitettua pyhää suhdetta varten. Hän onkin jo aikaisemmin todennut viisaasti, että me kaikki olemme biseksuaaleja. On ihmisen itse valittavissa, onko hän seksuaalisesti pyhä vai taantumuksellinen hetero. Ottakaamme kaikki mallia isä Revosta!Hertta-Mari Kaukonen
Kirjoittaja ei pystynyt katsomaan Ylen homoiltaa nauramatta

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto