Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Elämmekö Kekkosen aikaa?

Tamy sai uuden hallituksen pari viikkoa sitten. Hallitus koottiin, niin kuin useimmiten viime vuosina, sateenkaaripohjalle. Mahdollisimman kattava poliittinen edustavuus onkin Tamyn kaltaisen organisaation kannalta vain hyväksi.

Kuitenkin yhdessä suhteessa Tamyssa eletään kuin Kekkosen aikaan. Kokoomus ei pääse hallitukseen, ei, vaikka kuinka vienosti hymyilisi.

Ei, vaikka suora yhteys Tampereen kaupungin kokoomuslaiseen johtoon olisi silloin paljon suorempi. Ei, vaikka kokoomuslainen hallitustarjokas esiintyi ehdokaspaneelissa siinä missä muutkin. Sosiaalipoliittinen näkemys vaikutti jopa vasemmistolaisen universaalilta.


Aikaisemmin oikeistoallergiasta Tamyssa kärsi vain vihervasemmisto, mutta nyt se tuntuu levinneen jopa sitoutumattomiin ainejärjestöryhmiin. Kokoomusopiskelijoilla on Tamyn edarissa vain kaksi paikkaa, joten kovin suurta kannatusta se ei Tamyssa nauti.

Nähdyn kaltainen vastustus on kuitenkin rationaalisen selityksen tuolla puolen.

Viime Aviisissa päätoimittaja kirjoitti, kuinka mielipiteet tuntuvat olevan "oikeampia" kuin toiset. Perusteluja ei koskaan tunnuta tarvittavan. Perustelematon, yhtä tiettyä poliittista väriä hyljeksivä kammo näyttää edarissa olevan se oikea mielipide.


Alli Nokka
Kirjoittaja kiukuttelee vallan kulisseissa

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (1)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
  1. KAUNIS OIKEA OIKEISTO (11.12.08, kello 4:31)

    SÄÄLIKÄÄ OIKEISTOA, HERRAN JUMALA!
Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto