Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

PMMP:n monet puolet

Kuulkaas live! -dvd näyttää, miksi PMMP ei jäänyt yhden hitin ihmeeksi

Mira ja Paula osallistuivat Popstars-kilpailuun vuonna 2002. Onneksi he putosivat jo alkuvaiheessa ja perustivat samana vuonna PMMP:n. Mutta kuka olisi Rusketusraidat-kesänä uskonut, että bändi toimii ja kehittyy vielä vuosien kuluttua?

Kuulkaas live! antaa erinomaisen kuvan PMMP:n monipuolisuudesta. Tavastialla yhtye rokkaa kotikutoisen rajusti, Provinssissa esiinnytään teatraalisemmin ja Huvilateltassa kappaleet taipuvat akustiseen fiilistelyyn.

Kuulkaas live! on kattava lähes nelituntinen paketti, joka pitää sisällään hienojen keikkojen lisäksi kaikki PMMP:n musiikkivideot ja muistoja matkan varrelta aina vanhaa R-kioskin mainosta myöten. Tietysti mukana on myös kiertuesekoilua. Tällä kertaa sitä olisi kaivannut jopa enemmän.

Kehuista huolimatta Kuulkaas Live! kärsii samoista ongelmista kuin monet musa-DVD:t: useimmille se on kertakäyttötavaraa. Keikat eivät televisiosta katsottuna innosta riittävästi, eikä sekoilupätkilläkään ole tarpeeksi viihdearvoa, jotta niitä jaksaisi useita kertoja pyörittää.

Eniten Kuulkaas Live! hetkauttaa tosifaneja. Jos tunnistat tällaisen lähipiiristäsi, on DVD oiva joululahja hänelle.


Juho Hakkarainen

PMMP: Kuulkaas Live! (Sony BMG 2008)

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto