Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Miksi päätalon ravintolan ruoka loppui kesken?

Päätalon Yliopiston Ravintolasta ruoka loppui kesken lauantaina 29. marraskuuta noin kello 13.45, eli varttia ennen ruoka-ajan loppumista, jolloin oli jäljellä vielä pitkät jonot. Aikaisemminkin lauantairuokailussa yksittäinen ruokalaji on loppunut kesken, muttei koskaan kaikki ruoka.


Miksi ruoka loppui, Juveneksen Yliopiston Ravintolan ravintolapäällikkö Auli Lönnqvist?

"Lauantaina henkilökuntaa on ollut vähän töissä. Jos tytöt huomaavat kahtakymmentä vailla kaksi, että asiakkaita tulee paljon lisää, eivät he ehdi tehdä enää lisää ruokaa. Jos ruokaa olisi alkanut tehdä lisää, ei sitä olisi kukaan jäänyt odottamaan. Suurten ryhmien kannattaisi ilmoittaa tulostaan etukäteen. Yksittäiset ruokalajit ovat loppuneet, koska välillä on vaikea arvioida, mitä ruokaa menee eniten."


Ongelma johtuu siis asiakasmäärän arvioinnista?

"Niin. Lauantaisin on eroja, mutta arvioin menekkiä edellisen lauantain perusteella. Ihmisillä on vähemmän rahaa kuin jokin aika sitten, joten he haluavat syödä halvalla. Lauantairuokailijoiden määrä onkin lisääntynyt, jonka takia meillä alkaa työskennellä ensi vuoden alussa yksi uusi ihminen lauantaisin. Se helpottaa tilannetta."


Hertta-Mari Kaukonen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto