Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Rakkaudesta teatteriin

Tamyn edustajisto (26.11.) teki sen jälleen: parituntinen komiikan mestariteos, höystettynä idealistipuheilla ja tulevaisuuden maalailulla. Tämä näytelmä on jokaisen ylioppilaskuntalaisen nähtävä. Edustajisto kokoaa yhteen neljäkymmentä vaaleilla valittua huippunäyttelijää ja ohjausryhmän, jonka kokouskäytäntö ja sen hienoinen haparointi viihdyttävät turtuneempaakin teatterikriitikkoa.


Lobbaamisen, puoluepolitiikan ja kyräilyneuvotteluiden julkinen arvostelu on ihastuttavaa kuunneltavaa unohtamatta yhteistyön kantavaa voimaa. SYL saa tuta Tamyn toimijoilta neuvottelukulttuuristaan. Samat toimijat kuitenkin osaavat kääntää arvostelun omiksi toimintatavoikseen edustajistossa, mikä tuo arvoisensa lisän näytelmän kulkuun. Kokous on joukko erilaisia ihmisiä vaihtamassa kuulumisiaan ja väittelemässä periaatteistaan. Kuitenkin kaiken keskellä on moni yksityinen toimija, joka pohtii, mitä oikein tarkoittaa peiliin katsominen.

Jouni Ovaska
Keskeiset

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto