Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Toasin vuokrat eivät nousekaan

Toasin vuokrankorotukset peruuntuivat. Toas ehti jo lähettää asukkailleen vuokrankorotusilmoituksen, mutta sen valtuuskunta äänesti hallituksen esittämään vuokrankorotusta vastaan äänin 13-8. Vuokrat eivät täten nousekaan vuodenvaihteessa.

"Opiskelijan tulot eivät ole nousseet, joten on kohtuutonta, että Toas tekee suurta ylijäämää käytännössä opiskelijoiden pussista", valtuuskunnan jäsen Gabriel Herrera sanoo.


(A5)

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (5)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.
 1. Kahilainen (14.12.09, kello 20:33)

  Hei... thanks!

 2. just (30.12.09, kello 15:30)

  Öööö... TOASin sivujen mukaan ne nousevat 1,5 %..... uuuuh...

  " Valtuuskunta on vahvistanut vuokrat vuodelle 2010 tiistaina 22.12.2009. Vahvistettu vuokrankorotus on 1,5%.

  Uudet vuokralaskut lähetetään asukkaille joulukuun viimeisellä viikolla. Tammikuun vuokran viimeinen maksupäivä on poikkeuksellisesti vasta 12.1.2010."

  Hei... thank you så much VALTUUSKUNTA!
  Te petitte nyt sitten itsennekin?

 3. MOT (30.12.09, kello 17:31)

  Toasin vuokrat sittenkin nousevat. Tästä voisi tehdä joku hyvän kirjallisen taidon hallitseva kirjoituksen Aamulehden yleisönosastoon, että miten on mahdollista, että säätiö joka tekee voittoa vuodesta toiseen (www.toas.fi/Toimintakerto...) nostaa vuokriaan tälläisena aikana, jolloin opiskelijoilla menee taatusti heikosti.

  Tietysti voisi myös Ylen MOT-ohjelman tekijöille vinkata vuokra-aiheesta. Ei tainnut Toaskaan jäädä ilman omaan (joskin pientä) vaalirahakohua... Joku ilmianto taajemmalle yleisöllle tästä(kin) asiasta olisi tarpeen nostaa.

  Kukas kissan hännän nostaisi ellei kissa itse

 4. Majsteri Rantaluola (31.12.09, kello 2:28)

  Vanhalla dommalla ilmeet ovat nyt vakavat. Kortteja ei ladota pöytään sisäpuoli ylöspäin. Tenttikirjaa ei oteta pöydänjalan alta käteen. Roskapussia ei vaihdeta. Bongia ei viritetä iloiseen viikonlopun viettoon perjantaina, vaan se kerää pölyä. Sukulaisille ei ostettu/varastettu kaupoista lahjoja tänä vuonna. Uintikeskukseen meno ei nappaa edes saunan takia. TOAS korottaa vuokriaan. TOAS tekee opiskelijoille tarjouksen, josta he eivät voi kieltäytyä.

 5. Piitör Pän (31.12.09, kello 15:53)

  Tässä voisivat nyt Tamy:laiset valtuuskunnan jäsenet selittää mitä on tapahtunut. Miksi valtuuskunta päättikin korottaa vuokria jo kerran niitä vastaan äänestettyään?

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto