Tm on arkistosivu.
Voit siirty Aviisin uudelle sivustolle tst.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Aargh – kirjoituksia ainejärjestöstä

Olemme niin pieniä, ettei meitä erota

Ehkäpä olemme kaikki saaneet osamme vero-oikeuden tylsyyden ja hirveyden kauhistelusta. Tämän takia osaamme nauraa itsellemme vaikkapa omassa HuVi-klubissamme, jossa maistellaan viiniä ja siinä sivussa hieman muitakin juomia. Joskus tilaisuuksiin on uskaltautunut joku vierailijakin.

Voo ry on ainejärjestöjen maailmassa jäsenmäärältään pieni. Olemme kuitenkin toimineet jo 30 vuotta, joten on aika juhlia vuosikymmenten aikana sattuneita hyviä ja vielä parempia hetkiä!

Olemme järjestämässä keväällä 30-vuotisjuhlaamme. Edellisiä vuosijuhliamme vietettiin viisi vuotta sitten. Emmehän me joka vuosi voi juhlia. Olemmehan vaatimattomia kauppatieteilijöitä. Olen varma, että juhlistamme tulee ikimuistoiset monille, sillä ainejärjestössämme vallitsee vahva positiivinen henki ja yhteisöllisyys.

Kun teimme muutamia päiviä sitten toimintasuunnitelmaa alkaneelle vuodelle, huomasin vasta kunnolla koko kirjon ainejärjestömme jäsenistölleen järjestämistä aktiviteeteista: keilausta, elokuvia, HuVi-klubeja - just name it!

Sokerina pohjalla on tänä vuonna tammikuussa järjestettävä Veroristeily. Miten mukavaa onkaan valtiovarainministeriössä vietetyn iltapäivän jälkeen lähteä hilpeiden voolaisten kanssa nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta ja buffetin antimista.

Olemme kuulleet paljon siitä, kuinka vähän voolaiset ovat mukana Boomi ry:n ja Tamyn toiminnassa. Olemme kuitenkin ahkerasti yrittäneet osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Olemme vain niin pieniä, että ette erota meitä, mutta kyllä me siellä olemme - katsokaahan oikein tarkasti!


Jutta Matikainen
vero-oikeuden opiskelijoiden
ainejärjestön VOO:n puheenjohtaja

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Tyt kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitteriss
Tampereen yliopisto