Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Mitä vittua?

Miksi Dotin piti muuttaa?

Dot, Juveneksen ainoa opiskelijaravintola kampusten ulkopuolella, siirtyi alkuvuonna omista tiloistaan Siperian periltä henkilöstoravintola Ziberian kylkeen.


Miksi Dotin piti muuttaa, toimitusjohtaja Pertti Liljeroos?

"Dot oli meille kannattamatonta liiketoimintaa. Sillä oli 117 neliön tilat, se maksaa. Laskimme, että pystymme hoitamaan molemmat ravintolat Ziberian tiloissa, ja saamme samalla parempaa ruokaa. Kävijöitä niissä oli suurin piirtein saman verran, 250-300 päivässä."


Eikö siellä tule ahdasta, kun on pienemmät tilat ja vain yksi linjasto?


Istumapaikkoja on saman verran kuin ennenkin, tarkalleen. Tilana se totta kai tuntuu ahtaammalta, kun ei ole niin paljon väljyyttä."


Keskustassa luulisi olevan kysyntää isommallekin opiskelijaravintolalle.


"Sitä ollaan moneen kertaan mietitty, mutta vielä ei olla uskallettu lähteä yrittämään. Jos kampusten ulkopuolinen ravintola tulee, sellainen tulee ensiksi Hervantaan. Siitäkään ei olla vielä päätetty. Muualla kuin yliopistolla toimiminen on hankalaa. Yliopistolla olemme vuokrattomissa tiloissa, mutta heti kun mennään ulkopuolelle, se maksaa."


Tuomo Tamminen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto