Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Perkele! Kirjoituksia Tamystä

Palautetta, pyydän!

Toimintaa täytyy kehittää!"

Kyllä. Toisaalta pelkkä "kehittäminen" vain sen itsensä vuoksi on melko sisällötöntä ja päämäärätöntä. Kehityksellä täytyy olla suunta.

Voimme toki hallituksen ja sihteerien voimin lähteä "kehittämään" Tamyn toimintaa johonkin suuntaan, mutta ilman jäsenistöltä tulevan palautteen antamaa ohjausta tulos voi olla jotakin aivan muuta kuin oikeasti olisi tarvittu.

Kertokaa meille, mitä oikeasti haluatte. Me koetamme löytää keinot sen toteuttamiseksi. Tamy ei ole vain Kauppakadun bunkkeriin linnoittautunut joukko toimijoita vaan kaikkien jäsentensä muodostama yhteisö. Hei, oikeesti.

Toimin opiskeluaikoinani ainejärjestön puheenjohtajana. Ylioppilaskunnan toiminta jäi melko lailla etäiseksi. Se näkyi tai kuului lähinnä muutamien ainejärjestötapaamisten ja avustushakujen muodossa. Riviopiskelijana kontaktipinta jäi tietysti vielä niukemmaksi.

Nyt olen päässyt katsomaan jo tovin asiaa myös toiseen suuntaan, Tamyn tarjoaman työpöydän äärestä jäsenistöön päin. Kuinka ollakaan, tästä näkökulmasta opiskelijan tavallinen arki jää melko etäiseksi. Etäisyys huimaa, haluamme lähemmäs jäsenistöä!

Haluamme oikeasti tietää, mitä Te haluatte ja tarvitsette. Emme juurikaan ehdi päivystelemään kampuksella, mutta kiireen keskellä on aina aikaa keskustelulle tai sähköpostiin vastaamiselle. Tee viikon hyvä työ, ota yhteyttä Tamyyn ja anna palautetta!


Sami Kainulainen
Vasenkätinen filosofian maisteri
(ja Tamyn kulttuuri- ja tiedotussihteeri)

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto