Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Aargh – Kirjoituksia ainejärjestöstä

Nelikymppisen äänellä

Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Boomi ry rekisteröitiin 13. syyskuuta 1968. Tamperelaiset kauppatieteiden opiskelijat ovat ajan saatossa olleet aktiivisia toimimaan ja toteuttamaan mitä mielikuvituksellisimpia ideoitaan. Näin järjestömme on saavuttanut pysyvän jalansijan tamperelaisessa opiskelijaympäristössä.

Olemme ylpeitä ainejärjestöstämme, joka tänä vuonna juhlii nelikymppisen iässä. Näitä vuosia juhlistamme maaliskuun alussa Boomin 40-vuotisjuhlaviikolla. Vuosijuhlaviikkomme on täynnä vaihtelevia tapahtumailtoja. Etiketti- ja tanssikurssilla valmistaudumme perjantain iltajuhlaan hiomalla tanssiaskeleet ja käytöksen kultaiset opit 40-vuotiaan arvokkuuteen sopiviksi.

Yhteistyökumppanimme Ideaparkin keskusaukiolla järjestettävät sitsit keräävät yli 100 opiskelijaa laulamaan ja nauttimaan toistensa seurasta pitkien pöytien ääreen. Teatteri-ilta keskiviikkona tyydyttää boomareiden kulttuurinnälkää, ja torstaina on vuorossa Boomi 40 vuotta -haalaribileet. Viikon kohokohtana on varsinainen vuosijuhlamme hotelli Rosendahlissa perjantaina.

Historian saatossa Boomin tärkein voimavara ovat olleet aktiiviset toimijat. Kaikkialla järjestötoiminnassa on usein ongelmana vapaaehtoisten toiminnan järjestäjien hankkiminen. Vapaaehtoistyö saattaa kuitenkin usein tarjota korvaamatonta oppia - jopa enemmän kuin Linnan tenttikirjalukusali.

Myös Boomin loistokas vuosijuhlaviikko pystytetään täysin vapaaehtoisvoimin. Kun sinä ideoit hohdokkaita suunnitelmia, joita haluaisit oman järjestösi piirissä toteuttaa, aktivoi itsesi. Se kannattaa.


Antti Nikkanen
kauppatieteiden opiskelijoiden
ainejärjestön boomin puheenjohtaja

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto