Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokan kopautus: Paperit järjestykseen

Tamyn edustajisto on vihdoin keksinyt tarkoituksen kaikille tekemilleen linjapapereille. Se aikoo laittaa ne järjestykseen.

On hyvä, että paperit organiseerataan, sillä linjapapereita on tehtailtu melkoinen pino. On liikuntapoliittista linjausta ja nyt luodaan uudet poliittiset linjapaperit koulutuspoltiikasta, sosiaalipolitiikasta ja muista.

Linjapapereiden kaaos herättää kysymyksen, tietääkö Tamy itsekään, mitä kaikkea se on linjannut ja mistä asiasta. Kuinka moni edaattori on oikeasti lukenut kaikki vuosien saatossa laaditut asiakirjat? Kannattaako linjata enää siinä vaihessa lisää, kun linjausten hierarkia ei ole selvä? Papereita perustellaan sillä, että pitää kirjata ylös yli hallituskausien meneviä poliittisia linjauksia. Ajatellaan, että sihteerit sitten lukevat paperit ja linjaavat hallitusti niiden pohjalta. Alli ei usko tällaisen järkevän ajatuksen toteutuvan käytännön kaaoksessa.

Tamy on palkannut informaatikon järjestämään arkistonsa. Ehkä linjapapereitakin on kohta niin monta, että dadan järjestämiseen pitää palkata toinen informaatikko, jotta prosessi on varmasti hallinnassa?Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto