Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Nokka

Edustajisto päätti helmikuussa Tamyn toimintasuunnitelmasta. Suuri osa paperista on sitä samaa vanhaa, mutta pari matoa Allin käyrään nokkaan ropuskasta erottui.

Suunnitelma velvoittaa Kauppakatu kympin perustamaan kaksi uutta työryhmää: tulevaisuustyöryhmän talouden pitkiä kaaria hahmottamaan ja tiedotustyöryhmän auttamaan tiedotussihteeriä yo-kunnan tiedotuksessa. Työryhmiä perustetaan yleensä kahdella eri motivaatiolla.

Joko ihan oikeasti halutaan uudistaa jotain käytäntöä tai sitten ei uskalleta ottaa vastuuta tai luoteta nykyisiin toimijoihin. Niin ikään työryhmien tulokset ovat olleet kahdenlaisia: ihan hyviä tai ihan paskoja.

Nyt perustettavat työryhmät ovat outoja. Tamyllä on talousjaosto, jonka tehtäviin olisi voinut sisällyttää myös keskipitkän aikavälin talouden suunnittelun. Toisaalta Tamy tarvitsisi työryhmän voimassa olevan strategian seurantaan ja mahdolliseen uudistamiseen. Sikäli tulevaisuustyöryhmän perustaminen tuntuu turhalta.

"Tiedotustyöryhmä" on silkkaa kettuilua. Mutta jos vapaaehtoisten työryhmäläisten arvellaan tekevän tiedotussihteerin töitä, niin siitä vaan.


Alli Nokka

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto