Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Miehet, jotka työllistävät naisia

Minäkin voisin ryhtyä urheilemaan ammatikseni. Se on hieno mahdollisuus lähes kolmekymppiselle naiselle, joka ei ole koskaan kilpaurheillut. Ystävälliset miehet antaisivat minulle mahdollisuuden työskennellä alalla, vaikka en ole uhrannut nuoruuttani ponitalleilla lantaa luoden tai painimatolla hikeä haistellen.

Jopa palauttavia venytyksiä tekemällä voisi lyhentää opintolainaa. Eikä palkka olisi huono aloittavalle urheilijalle. Poikkeuksetta urheilusta maksetaan noin sata euroa tunnilta. Ainoa vaatimus on, että on nainen ja valmis työskentelemään alasti.

Ylä-asteen opinto-ohjauksessa ei mainittu koskaan, minkälaiset työskentelymahdollisuuset aukeavat maitorauhasparin omistajalle!Eivät työmahdollisuudet rajoitu ainoastaan urheilemiseen. Monet miehet arvostavat naisten tekemiä kotitöitä siinä määrin, että ovat valmiita maksamaan tuntuvia korvauksia.

Esimerkiksi hämeenlinnalaisen, keskustelupalstoilla työpaikkaa mainostavan Jessen omakotitaloa pääsisi siivoamaan 150 euron tuntipalkalla. Työntekijän etua ajattelevana ihmisenä Jesse on porrastanut palkkauksen käytettyjen työasujen mukaan.

Perustyöasu on minihame ja toppi. Lisäansioita hamuavalle on mahdollisuus 170 euron tuntipalkkaan sonnustautuessa rintaliiveihin ja alushousuihin. Jynssäämällä 100-neliöisen kodin parkettia pelkkissä stringeissä on mahdollisuus tienata 200 euroa tunnissa. Kaikkiin asukokonaisuuksiin kuuluu korkokengät.

Jesse, 24, ei missään nimessä halua syyllistyä vähävaraisten työnhakijoiden syrjimiseen, vaan hän on valmis ostamaan tarvittavan työasun, mikäli sellaista ei omasta vaatekomerosta löydy."36-vuotias, 178/75, normaalivartaloinen, siistit hiukset, siniharmaat silmät, avoin ja mukava mies." Teksti saattaa ensisilmäyksellä muistuuttaa seuranhakuilmoitusta. Kyseessä on kuitenkin kotisiivoojan työ, jossa on toki mahdollisuus kaikkeen kivaan aikuisten väliseen tekemiseen.

Miehet ovat valmiita tulemaan lateksiasuisen naisen pieksemiksi hotellihuoneissa - vain jotta naiset saisivat työskennellä! Miehet uhrautuvat harrastamaan valokuvausta, jotta mallinmittoja täyttämättömilläkin naisilla olisi mahdollisuus työskennellä kameran edessä.

Vaikka kylmyys saattaa vaivata mainituissa työolosuhteissa eikä eläkesäästöjä kerry, on työntekijän hyvinvointi otettu huomioon palkkauksessa.

Parinsadan euron tuntipalkasta liikenee hyvin rahaa terapiakäynteihin, mikäli työpäivän jälkeen tuntee tulleensa alistetuksi, nöyryytetyksi tai vaikka hyväksikäytetyksi. Rahaa riittänee myös fysioterapiaan, mikäli etureisi sattuu venähtämään tatamilla.Sanna-Kaisa Lähdeaho

Kirjoittaja kerää pulloja| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto